ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΑΓΟΡΩΝ
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ

Συντήρηση

Έργα που αντέχουν στο χρόνο.

  Το ξύλο ως προϊόν απαιτεί ανά διαστήματα συντήρηση ώστε να προστατεύεται από τυχόν προσβολές εντόμων, τη φυσική φθορά του χρόνου και εκδορές. Χορηγούμε χημικά προϊόντα, ενέσιμα ή καπνογόνα, ώστε να αντιμετωπιστεί η φθορά από σαράκι. Με φυσικά ή χημικά προϊόντα λουστράρεται το έπιπλο σε κάθε λογής απόχρωση, ώστε το ξύλο να μείνει αναλλοίωτο στο πέρασμα του χρόνου. Χρησιμοποιούμε επιπλέον και την τεχνική της πατίνας για λουστράρισμα ώστε να έχουμε ένα καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση επισκευάζουμε έπιπλα και τα μεταποιούμε πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες σας μελετώντας προσεκτικά κάθε λεπτομέρεια.


  "Στο εργαστήριο μας χρησιμοποιούμε την τέχνη και το μεράκι μας ώστε να φτάσουν στα χέρια σας έργα διαμορφωμένα με τις δημιουργίες που ανταποκρίνονται τόσο στις πρακτικές όσο και στις αισθητικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Έργα που θα αποτελέσουν κειμήλια, ανθεκτικά στο χρόνο και θα μεταφέρουν την ιστορία τους στις επόμενες γενιές. Έπιπλα που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις λόγω της προσεγμένης δουλειάς και των μεγάλων απαιτήσεων που θέτουμε εμείς οι ίδιοι στις κατασκευές μας".

Ξυλόγλυπτες Δημιουργίες

Η τέχνη της κατεργασίας του ξύλου εξαρτάται καθοριστικά από την αισθητική και την τεχνική ικανότητα του ξυλογλύπτη καθώς επίσης κι από το δικό σας όραμα και την μοναδική σας επιθυμία.