ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΑΓΟΡΩΝ
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ

Τρόποι Αποστολής

H παράδοση, εφόσον το προϊόν είναι διαθέσιμο, πραγματοποιείται εντός 10 εργάσιμων ημερών. Η διανομή πραγματοποιείται από πρακτορείο μεταφοράς ή με υπηρεσία ταχυμεταφορών την οποία επιλέγει το κατάστημα και πληρώνει ο πελάτης. Το κατάστημά μας ουδεμία ευθύνη φέρει για τη μεταφορά των προϊόντων. Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό, με κίνδυνο, ευθύνη και με έξοδα του πελάτη. Η παράδοση των εμπορευμάτων στο αρμόδιο πρακτορείο μεταφορών ή με υπηρεσία ταχυμεταφορών θεωρείται παράδοση στον αγοραστή. Η κυριότητα των εμπορευμάτων μέχρι να εξοφληθεί η αξία τους παραμένει στον πωλητή.

Η παράδοση της παραγγελίας σας ενδέχεται να καθυστερήσει σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων. Επίσης, μπορεί να καθυστερήσει σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε έχει εξαντληθεί, υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις

Ξυλόγλυπτες Δημιουργίες

Η τέχνη της κατεργασίας του ξύλου εξαρτάται καθοριστικά από την αισθητική και την τεχνική ικανότητα του ξυλογλύπτη καθώς επίσης κι από το δικό σας όραμα και την μοναδική σας επιθυμία.